Hotelli Kärsämäki


Hotelli Kärsämäki

Kaipaatko yösijan lisäksi kenties pientä shoppailua vaikkapa tuliaisten merkeissä?
Voit yöpyä myös Kärsämäen liikekeskuksen hotellissamme, joka sijaitsee sekin nelostien varressa. 
Nykyaikaisessa hotellissa on viisi siistiä ja tilavaa kahden hengen huonetta, joissa jokaisessa omat kylpyhuoneet, vaatenaulakko ja -kaappi, taulutelevisio, työpöytä, sekä maksuton wifi. Kolmannelle yöpyjälle huoneessa on myös levitettävä vuodesohva. Vedenkeitin, kahvia, teetä ja kaakaota on tarjolla huoneissa ja lisäksi löytyy hotellikäytävän päästä yhteinen oleskelutila, jossa on mikrouuni, kahvinkeitin ja jääkaappi.

Liikekeskuksen hotellissa ei ole varsinaista vastaanottoa, vaan toisessa kerroksessa sijaitseviin huoneisiin mennään koodilla lokerosta saatavalla avaimella. Koodin saat varauksen yhteydessä puhelimitse pääpaikastamme Nuttulinnasta, samoin kuin muut majoittumiseen liittyvät tiedot. 
Pysäköinti on maksuton ja parkkipaikkoja runsaasti. Paikalla on myös polttoaineen tankkausasema, sekä sähköauton latauspiste. 

Aamiainen sisältyy huoneen hintaan. Aamiaislipukkeen saat hotellihuoneesi pöydältä, sekä tarkemman ohjeistuksen aamiaiselle alakerran Juustoportin ravintolaan.  Liikekeskuksesta löytyy myös Pentik, Alko, kirjasto, kunnanvirasto, kampaamo- ja kauneushoitolapalveluita, ym. Hotellin viereen on juuri valmistunut skeittipuisto, sekä erilliset , aidatut puistot isoille ja pienille koirille. Löydät ne aivan Finnsvalan tehtaanmyymälän kupeesta.
4-tien toisella puolella on ostoksia varten S-market ja muutaman sadan metrin päässä keskustassa K-kauppa. Lisäksi Pizzeria, Kahvila Porina, kukkakauppa, sähkö- ja kodinkoneliikkeet, rautakauppa, apteekki, terveyskeskus, Osuuspankki ja nostoautomaatti. Ja löytyypä kunnastamme, reilun kilometrin päässä pohjoiseen mentäessä oma leipomokin, Paakarin Pysäkki.

Yöpyminen yhdeltä yöltä

65 €  1 hlö
100 €  2 hlöä
140 €  3. hlö vuodesohvalla
Huonekohtainen lemmikkimaksu on 15 euroa
Myös tässä hotellissamme on mukavat sängyt ja puhtaat, laadukkaat petivaatteet. Huoneissa on lisäksi ilmastointi.

 

 Huoneemme ovat allergiaystävällisiä, emmekä käytä puhdistuksessa voimakkaasti tuoksuvia kemikaaleja.

Meillä käyvät maksuvälineinä käteisen lisäksi Visa, Mastercard, American EXpress, Union Pay, Discover, Diners Club, JCB, sekä MobilePay.
Myös laskutus onnistuu. Jos olet Hotelli Kärsämäestä matkalla etelään, tervetuloa piipahtamaan ja vaikka vaihtoehtoisesti aamiaiselle Motelli Nuttulinnaan. Matkaa on vain noin 15 kilometriä. Olemme aivan 4-tien varressa (E75).


Turvallista matkaa

toivottavat Jarmo ja Susanna 
Palvelun tuottaa Fokus-Visual
Jarmon ja Susannan Monipalvelu Avoin yhtiö (c)2018, All Rights Reserved